„Nyaralás” 2.0

Azért ennyire nem vagyunk szerencsétlenek, nem ismételtük meg a korábbi fiaskót. Az idézőjel csupán annak szól, hogy csak egy napot töltöttünk a Velencei-tónál, csak azért is, hogy nyaraljon ez a gyerek. A kudarcból felépülve kiválasztottunk egy valóban jó meleg napot, és más barátainkkal, egy gyerek mínusszal sikeresen kiviteleztünk egy igazán jó kis strandolást.

tumblr_nt806rOptj1s4n1o2o1_1280

Az idő rövidsége (=kevesebb pakk) és a személyek számának csökkenése lehetővé tette, hogy együtt, kocsival menjünk a célállomásra, ami nem is volt olyan messze. Korán reggel, értsd kb- 7-kor útra keltünk, és olyan 8 körülre már az elég lepusztultnak tűnt strandon nézegettük, hogy vajon nagyon hideg-e a víz és elég öregek vagyunk-e ahhoz, hogy 36 fok alatt bele se menjünk. Na neeeem, hurrá nyaralunk van, azonnal fel a gumibugyit a gyerekre és közvetlenül a reggeli (home-made szendvics alufóliában) után csobbanunk! Miután a népek egyre többen lettek, a strand is igazán jól nézett ki, felöltötte igazi arcát és hangulatossá vált.

tumblr_nt806rOptj1s4n1o2o4_1280

Mondanom sem kell, Márk irtó cuki volt a kis fürdőrucijában, amit végre felvehetett és a kis úszógumijában. Amikor a parton voltunk, futkározott és másokat inzultált, labdázott, somersby-s üveggel és szívószállal játszott. A vízben pedig jókat bóbiskolt. Annyira ringató volt az úszógumiszerkezet, amiben ült, hogy 2 perc után elaludt, ahányszor bementünk. Ami nem volt olyan nagy baj, mert a strandsátorban nem igazán akart elaludni, akármilyen álmos volt. Úgyhogy kis újratervezéssel sikerült úgy alakítani a napot, hogy amikor már nagyon rottyon volt, akkor irány a víz! Anyu-apuék addig labdáztak, úsztak kicsit és mindenki boldog volt.

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o8_r1_1280

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o7_1280

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o3_1280

 

 

Mire hazaértünk, mindenkit kiszívott a nap meg a víz, de végre nyaraltunk kicsit, anyu-apu boldog, gyerek is tette a dolgát. Ja és apu végre leégett, de piszkosul. A kis hófehér bőre még egy hét múlva is vörösen égett itt-ott. Úgyhogy a hamisítatlan Balcsi fíling megvolt, mindent beletettünk, amit kellett és a lelkünk is megnyugodott, hogy igenis, lehet nyaralni gyerekkel is.

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o6_1280

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o2_1280tumblr_nt806rOptj1s4n1o2o7_1280Hazafelé pedig egy kis malőr is bejött, hogy azért el ne szálljunk magunktól, ugyanis az autópályán haladva az autó egyszercsak úgy döntött, nem megy tovább. Semmi baj, láthatósági mellényt elő. Hátulról. Csomagtartóból. Cuccok alól, pótkerék mellől. Kipattanok, kidobálunk mindent, kiszedem, visszapattanok, barát felveszi, nagyon csinos, motorháztető felpattint, és valami tartálynak a kupakjának visszacsavarja. Merthogy lejött! Király. Autó nagy nehezen elindul, szép lassan döcögünk, nagyon meleg van (most bazdmeg), és a gyerek sem alszik, csak ordít, mert ki akar szállni a gyerekülésből. Semmi baj, nemsokára hazaérünk, ami végülis megtörtént szerencsésen és minden további baj nélkül. Fátlyat rá, akkor is jó volt, hiszen nyaraltunk!

tumblr_nt80bl3uwa1s4n1o2o4_1280

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük